Marmaris Orman Yangını : Marmaris'te orman yangını | NTV / Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı.

Marmaris Orman Yangını : Marmaris'te orman yangını | NTV / Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı.. Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor. Havadan ve karadan müdahaleyle söndürülen yangında 1. Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı! Marmaris aksaz'da bugün saat 15.45 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan yangında 5 hektar kızılçam ormanı küle döndü.

Marmaris'teki yangından acı haber de geldi. Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı.

Marmaris'te orman yangını - Yaşam Haberleri
Marmaris'te orman yangını - Yaşam Haberleri from icdn.tgrthaber.com.tr
Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır.

Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan yangında 5 hektar kızılçam ormanı küle döndü. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangınına ekipler tarafından müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Uğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde orman yangını başladı. Yangına müdahale eden bir görevli şehit oldu. Muğla'nın marmaris ilçesinin kırsal karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkiindeki ormanlık alanda, yangın çıktı. 328 personelimiz görev yaptı ve şu an itibarıyla yangını kontrol altına almış durumdayız. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Marmaris'teki yangından acı haber de geldi. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı.

Marmaris'te orman yangını - Gündem - Kamu Haber
Marmaris'te orman yangını - Gündem - Kamu Haber from www.kamu3.com
Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır. Aniden gelen aşırı sıcaklar bölgemizde orman yangını riskini de beraberinde getirdi. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında şehit olan görkem hasdemir'in cenazesi arkadaşları tarafından bölgeden çıkarıldı. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Marmaris'teki yangından acı haber de geldi.

Muğla'nın marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangınına ekipler tarafından müdahale ediliyor. Marmaris aksaz'da bugün saat 15.45 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Aniden gelen aşırı sıcaklar bölgemizde orman yangını riskini de beraberinde getirdi. Muğla'nın marmaris ilçesi beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Uğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde orman yangını başladı. İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Karacasöğüt mahallesi, orman yangın kulesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bölgeye çevre illerden helikopter desteği. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı.

Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bölgeye çevre illerden helikopter desteği. 328 personelimiz görev yaptı ve şu an itibarıyla yangını kontrol altına almış durumdayız. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında şehit olan görkem hasdemir'in cenazesi arkadaşları tarafından bölgeden çıkarıldı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Marmaris aksaz'da bugün saat 15.45 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı.

Marmaris'te orman yangını
Marmaris'te orman yangını from www.krttv.com.tr
Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli \'marmaris'teki orman yangını kontrol altına alınmıştır\' dedi. Uğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde orman yangını başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı.

Marmaris'in hisarönü mahallesi bördübet mevkisinde bugün öğleden sonra orman yangını başladı.

Muğla'nın marmaris ilçesinin kırsal karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkiindeki ormanlık alanda, yangın çıktı. Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkii orman yangını gözetleme kulesi yakınındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Muğla'nın marmaris ilçesinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Muğla orman bölge müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangın bölgesine sevk edildi. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahaleyle söndürülen yangında 1. Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Orman içinde madde bağımlılarının çıkardığı sanılan yangın, yaklaşık 1 dönüm alanda etkili oldu. Muğla'nın marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı.

Marmaris aksaz'da bugün saat 1545 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı marmaris yangın. Uğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde orman yangını başladı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook